Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dräkter Truppgymnastik


För er som behöver beställa nya dräkter.

Dräkter beställs via Prima Saltos hemsida, där ni kan hitta SGSFs föreningssortiment. Det finns en rabattkod (1517) som ger er 7 % rabatt. 
OBS! För att få rabatt behöver köpet göras från SGSFs föreningssida på Prima Saltos hemsida (se länk nedan) OCH rabattkoden måste anges i kassan INNAN ni betalar. Denna rabattkod gäller endast för SGSFs medlemmar. 


Tävlingsdräkt Trupp Basic
Tävlingsdräkten för Trupp Basic är Ramona turkosblå (102RAMtb). Beställ dräkten i god tid så att ni har den hemma innan det är dags för en tävling eller uppvisning.


Tävlingsdräkt FT  
Tävlingsdräkten för FT är Sparkle royal blue (685SPA Royal) kommer alltid att finnas tillgänglig att beställa via Prima Saltos hemsida. Beställ dräkten i god tid så att ni har den hemma innan det är dags för en tävling eller uppvisning.


Killar - svart bygelbyxa beställs via Prima salto. 
          Helsvart linne utan tyck, det köper ni själva går ej att beställa.   


Ni betalar direkt till leverantören och får leverans av varorna kort därefter till er hemadress. 


Tävlingsdräkt Ungdomstruppen 

De specialsydda tävlingsdräkterna för tjejer (Dam 95912) och killar (120 Bygelbyxor svarta) finns att beställa Vid Prima Saltos hemsida.  Detta gäller även förträningsdräkten (Dam RM3 93714) med guldränder för UT. Beställning kan läggas när som helst, men eftersom dess dräkter specialsys gäller följande deadline:


Beställningsdatum: 

HT: 31/8, 30/9 och 31/10

VT: 31/1, 28/2 och 31/3


Ni betalar direkt till Prima Salto vid beställningstillfället. Efter ca 5 veckor levereras dräkten till den ansvariga i föreningen som meddelar dig vart du kan hämta den. Anledningen till det är att den specialsys för SGSF och beställs från en underleverantör.


Övriga artiklar
De övriga artiklarna som vi har rabatt på tex herrboddy och bygelbyxa m.m. kommer alltid att finnas tillgängliga att beställa via Prima Saltos hemsida, ni betalar vid beställningstillfället och får varorna levererade till er hemadress.
(Det går även bra att handla andra artiklar i deras sortiment, men de har vi inte rabatt på.) 


OBS! Glöm inte att beställa svarta trikåer/thigts samtidigt, det användas alltid på tävlingar. Artikelnman på trikåerna som gymnasterna ska använda: PT21 Cayenne Pertormance Tights


Det finns även en mått-tabell med detaljinformation om dräkten på Prima Saltos hemsida.

Är något oklart är du välkommen att höra av dig till din förening eller ingrid@primasalto.se 


Länk till web shop hos Prima Salto
http://webshop.primasalto.se/mitt-foreningssortiment/sodertalje-gsf-c-227-1.aspx  
(Om ni går via Prima Saltos startsida väljer ni Södertälje GSF under rubriken Mitt föreningssortiment i vänstra spalten för att komma till de artiklar vi har rabatt på).