Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SGSF-Profil
OBS!!

Vi ser just nu över möjligheten för en ny overall för föreningen. Vi rekommenderar att avvakta med att köpa en ny av den befintliga overallen (adidas) och invänta till höstterminen då vi förhoppningsvis har en ny overall på gång. 

Mer information kommer och självklart sker en successiv övergång till nya overaller när bytet sker. Vi får hjälpas åt att låna ihop till tävlingar om det skulle behövas. 

Varför tittar vi på en ny overall. Vi vill ha en overall som håller samma design under längre tid. Den vi har idag byts ut var 3:e år. 

 

Har du frågor, kontakta kansliet. 

För att göra en beställning av kläder från SGSF profil ska du följa det som står här nedan. 

Beställning via Microsite/Webborder

Gå in på http://www.stadiumteamsales.se/sgsf eller klicka på Stadiumbilden som rör på sig  uppe till höger. 

Första steget är alltid att "Registrera dig" på denna webbsidan. Där skall samtliga korrekta uppgifter anges och i avsnittet "Föreningsuppgifter" i formuläret väljer du först "Butik": Stadium Kungens Kurva och sedan "Föreningssida": SGSF . I "Team Sales Bonuskortnummer" behöver ingen information anges.

Sedan gör du en webborder genom att trycka på "Lägg till"-knappen under alla de produkter du vill ska ingå i ordern (oavsett antal av varje trycker du en gång/artikel).

Sedan fortsätter du alla stegen genom webborder och fyller i alla fält längs vägen. 

OBS! Alla tryck är förutbestämda på alla produkter i Profilguiden.  

Orderbekräftelse mailas till beställaren från Stadium Team Sales Kungens Kurva efter en korrekt lagd order.

För hjälp med att komma igång med att lägga en webborder: 
Kontakta Team Sales Kungenskurva på 010-4528260 telefontid: 10-17 vardagar. Eller enklast teamsales.kungenskurva@stadium.se

Orderbekräftelse, orderstatus och betalning

Webborder och den här Micrositen är till för att alla lag ska kunna beställa profilkläder på ett smidigt och enkelt sätt.

Uthämtning av färdig order och betalning: Alla webborder och övriga order till Team Sales hämtas i sin helhet av beställaren i butiken när ordern är klar.

Vid alla webborder så kommer ungdomssektionen att gynnas av bonus på orderbeloppet. Detta sköts automatiskt av Stadium Team Sales.