Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SGSF:s förhållningssätt till sociala medier
SGSF:s förhållningssätt till sociala medier Sociala medier erbjuder fantastiska möjligheter för vår förening och våra medlemmar. 

Genom sociala medier kan vi berätta allt positivt som pågår inom SGSF och stärka förenings- och lagkänsla. 
Film och foto är också ett viktigt verktyg för utveckling av gymnaster och ledare. De flesta av oss har idag egna privata konton på sociala medier. Vi är tacksamma om föreningens medlemmar vill sprida information kring SGSF och gymnastik på ett positivt sätt. 
Du som person är alltid närvarande som enskild individ. Din medverkan i sociala medier påverkar inte bara bilden av dig själv utan också bilden av dig som ledare, gymnast, och medlem i SGSF. Lagkonton SGSF är positiva till att lag skapar upp egna konton. Beslut om gemensamt konto ska tas på ett föräldramöte. 
Kontot ska vara tillgängligt för hela laget, ledare och föräldrar. 
Fyra enkla regler för sociala medier inom SGSF: - Om du lägger upp bilder/filmer, försäkra dig om att de är godkända av dem som finns på bilden/filmen. - Prata alltid gott om varandra, föreningen och motståndare - Var aldrig anonym - Låt föreningens ledord, särskilt glädje och gemenskap, vara vägledande.