Svenska Cupen – Rytmisk Gymnastik 26-27 oktober!
2019-11-04 10:21

Den 26-27 oktober tävlade 3 SGSF tjejer i Svenska Cupen i Rytmisk Gymnastik i Uppsala.

Från juniorerna hade Agnes Hagberg och Tindra Laukkanen kvalat in bland landets 15 bästa juniorer och Anna Eklund hade kvalat bland landets bästa seniorer. Och vilket tävling de gjorde!

Tindra tog bronset i mångkampen och kom till final i boll, rep och band! Hon blev 3:a i boll finalen!!! Agnes vann rep och kägel final, men blev inte nöjd med det och tog även guld i senior duo final tillsammans med Anna!

Anna kämpade fint som hon brukar göra och slutade på en fin 7:e plats! Det blev inga finaler individuellt den här gången för Anna, men hon fokuserade på duo program och tog silver i duo mångkampen och senare guld i duo final!

Vi har också Jenny & Sofie som tränar i Stråssa men representerar SGSF. De tävlade i duo och gjorde en bra tävling, i finalen kom de på en fin 4:e plats.

Det blev lyckad tävling för våra tjejer. Vi tackar alla tränare som har kämpat med tjejerna, vår domare Malin Hed, Sgsf för stöd och vår sgsf kanslist Monica som hjälper med allt administrativt rund tävlingar, träningar osv!!

Vi vill oxå tacka GF Uppsalaflickorna för hjälp och råd med tjejernas förberedelse!

Tack så mycket och Stort Grattis till alla!