Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
Nu har jag några SGSF Overaller i lager!
2020-11-20 15:19

2 st Storlek 36 Byxa 450kr/st

3 st Storlek 38 Byxa 450kr/st

 

3 st Storlek 40 Jacka med fickor 810kr/st

2 st Storlek 38 Jacka med fickor 810kr/st


Mejla mig om ni vill köpa något


kansli@sgsf.se


Hälsningar Monica, Kansliet SGSF

Digitalt föräldraforum
2020-11-18 14:02

Riksidrottsförbundet och SISU Sörmland bjuder in till föräldraforum digitalt den 24 november. 


”Att vara ett positivt stöd till sitt och andras barn när de idrottar kan kännas självklart, men HUR är vi det då? Som förälder och vuxen förebild har du en viktig roll i ditt och andra barns upplevelse av att idrotta.


Men att säga det kan ibland vara väldigt mycket enklare än att göra det, därför har vi tagit fram Föräldraforum, ett tillfälle för dig som förälder att träffa andra föräldrar för att hämta in lite inspiration samt ges en chans att lyfta, bolla, och diskutera olika verklighetsbaserade case kopplat till idrotten och din roll som förälder. Fokus ligger på mötet mellan er föräldrar och de fokusområden som ni vill diskutera, samt ett litet segment utifrån vad forskningen säger om vad vi föräldrar kan göra för att på bästa sätt stötta våra barn till att vilja idrotta hela livet.”


Deltagandet är frivilligt och kostnadsfritt, samt sker digitalt, sista anmälan 20/11.


Läs mer och anmäl dig här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1408234

Juluppvisningen 2020 är inställd!
2020-11-12 15:08

Med anledning av covid-19 och de restriktioner som finns i dagsläget har styrelsen beslutat att inte anordna någon föreningsgemensam juluppvisning i år. Vi har förhoppning om att pandemin lättar inom kort och kanske kunna genomföra någon form av uppvisning under våren.


SGSF Styrelse

Dags att nominera till Årets Solstråle 2020!
2020-11-03 14:12

SGSF Solstråle - Helenas minnesfond

Helena Rabén var en riktig glädjespridare och eldsjäl inom Södertälje Gymnastik och Sportförening.

Trots sin alldeles förtidiga bortgång hann Helena ge ett stort avtryck hos alla, från ledare till gymnaster och föräldrar, med sin otroliga charm och sitt fantastiska engagemang. Helena var vår solstråle som engagerade och motiverade många i sin närhet.


Vi i föreningen har valt att upprätta en minnesfond till minne av Helena och för att uppmärksamma fler solstrålar inom SGSF.
Du som skulle vilja ge extra uppskattning till någon särskild i föreningen har här möjlighet att nominera denne till ett stipendium.

Den som bli nominerad är; medlem i SGSF (ledare eller gymnast) och högst 20 år. Stipendiet delas ut vid juluppvisningen i december i form av gåva värd 1993 kr (Helenas födelseår) samt en vit Hood tröja från SGSF profil med Helenas sol-symbol på.


Stipendiat(-er) föreslås av en jury som tillsätts av styrelsen. Innan slutgiltigt fastställande sker samråd med Helenas föräldrar, Anna och Jens.  


Årets solstråle/solstålar kommer att presenteras under december 2020.


Sista dagen att nominera är den 30 november!


Nominera här..

Nya rekommendationer med anledning av covid-19.
2020-11-02 13:12

Angående covid-19 har SGSF tagit del av rekommendationerna från myndigheter och gymnastikförbundet.


Med anledning av de lokala rekommendationerna för Region Stockholm som meddelades den 29/10 gäller från nu och i första hand fram till den 19/11 nedanstående:


Aktiva

  • Separat information skickas till de grupper som har gymnaster som är födda 2004 eller tidigare inom kort. (Berörda grupper är UT1, UT2, RG Svart och Parkour flow.)
  • Träning för aktiva födda 2005 eller senare fortsätter som tidigare men med vissa korrigeringar enligt nedan.

Vid träning:

  • Inga övningar som behöver passning eller som innebär fysisk kontakt ska hållas. Det inkluderar även hälsningar, kramar, high-five etc.
  • Håll även i övrigt extra avstånd vid övningarna.
  • Tvätta händerna med tvål och vatten innan ni går in till träningen.
  • Dela inte vattenflaskor.
  • Hämtning och lämning sker utomhus.
  • Vid tecken på sjukdom hos utövare uppmanar ledare målsman att omgående hämta sitt barn.

Tränare

  • Tränare födda 2004 eller tidigare kan fortsatt vara tränare i de grupper med aktiva födda 2005 eller senare man är med i.

SGSF Styrelse
Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
Trupp Basic Fortsättning, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16