Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
SGSF kommer från och med 1 augusti att tillsätta en verksamhetschef på 80 %.
2020-06-08 19:13

Verksamhetschefen (VC) kommer att ha ett övergripande ansvar för den idrottsliga delen av SGSF:s verksamhet. VC kommer att vara kittet som håller föreningen samman och föreningens ansikte utåt. VC arbetar utifrån styrelsens strategiska beslut och verkar för en långsiktig utveckling av föreningens organisation och de sektioner som utgör verksamhetsmixen.

I rollen ingår operativt ansvar för föreningens drift och löpande verksamhet samt drivande av utvecklingsarbeten och projekt. Samverkan med kommun, Gymnastikförbundet, SISU och andra föreningar och samarbetspartners är också betydande ansvarsområden i VC-rollen. Fr.o.m. hösten 2020 kommer SGSF även att samarbeta med Rosenborgsskolan och dess idrottsprofiler, något som VC kommer att ansvara för.

 

Sofie Sandell Johansson är vår nya verksamhetschef. Sofie har många års erfarenheter både som gymnast och ledare inom SGSF, där hon de senaste åren varit sektionsansvarig för Truppen.

Sofie har även en kandidatexamen i Sport management/företagsekonomi, vilket lämpar sig väldigt väl för denna tjänst.

 

Sofie kommer fortsätta att vara ledare för några grupper, men ska på sikt ha större fokus på ledarförsörjningen och utvecklingen av ledare vilket innebär att hon kommer att avveckla sig själv som ledare i några grupper vart eftersom.

 

Vi hälsar Sofie varmt välkommen till en ny roll inom SGSF.

 

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Therese Paulsen, Dick Eriksson eller Robert Wilson.

 

//Styrelsen

 


 

ÅRETS LEDARE 2019 - Majken Pettersson
2020-05-28 08:24
Nominering:
För hennes engagemang och mogna sätt att bemöta föräldrarna. Hon är en förebild för föreningens ledare, men också en fantastisk ledare för gymnasterna. Hon ser till att alla gymnaster blir bemötta rättvist och får roliga och utvecklande träningar. 
Majken är en ledare som SGSF är stolta över. 


Kansliet har flyttat!
2020-05-14 10:21

SGSFs kansli har flyttat till Rektorsvägen 2 (vid Täljehallen och Södertäljehallen). Ingång från parkeringen genom samma entré som SBBKs kansli.

Vill ni besöka kansliet, ring eller mejla vår kanslist Monica Törnqvist innan för hon är inte alltid på plats.

sgsf@telia.com eller 08-550 623 34.

Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
Trupp Basic Fortsättning, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16