SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
Juluppvisningen 2021 är inställd
2021-11-26 17:25

Den 12 december planerade vi för att Juluppvisningen skulle genomföras, tyvärr har vi dock beslutat att även i år ställa in årets juluppvisning.

 

Anledningen till att varför juluppvisningen ställs in beror på de nya restriktionerna som börjar gälla den 1 december.

 

Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett förslag på smittskyddsåtgärder från den 1 december. Åtgärderna innefattar bestämmelser om hur allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare kan genomföras med eller utan vaccinationsbevis. Avsikten är att begränsa de effekter som stora sammankomster kan ha på smittspridningen och därmed på hälso- och sjukvården.

På offentliga tillställningar och allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare införs krav på vaccinationsbevis, eller om krav på vaccinationsbevis inte ställs ska lokalen anpassas så att det är gott om plast mellan sällskapen. I vårt fall skulle det innebära att vi behöver ha krav på vaccinationspass.

Tyvärr är Europa inne i en ny coronavåg och vi vill inte bidra till en smittspridning.

Juluppvisning - save the date!
2021-11-22 20:29

Söndagen den 12 december hälsar vi er välkomna till årets Juluppvisning i Täljehallen för hela föreningen. Mer information kommer.

JSM i Lindesberg 29-30/10
2021-11-09 16:52

Helgen startade med förträning på fredagskvällen för Malva, Alexandra och Nathalie.
Lördagen började  Malva och Nathalie i första gruppen och Alexandra tävlade i den sista tredje gruppen.
Det var både otroligt roligt och väldigt spännande att äntligen få tävla på plats och med alla föreningar från hela Sverige igen.

Bäst lyckades Malva som slutade på plats 16 som var platsen precis utanför mångkampsfinalen där de 15 bäst placerade i kvalomgången tävlar.
Alla tre tjejer kämpade fantastiskt bra 😍med sina program. Nu åker vi hem och jobbar vidare till nästa tävling, är såå stolt över Er alla 😘😘

RG Stjärnan
2021-10-27 13:36

Under veckan som gått så tävlade 6 trupper från SGSF:s RG i den numera nationella tävlingen RG-stjärnan. Tävlingen hölls digitalt genom att varje förening filmade sina gymnasters tävlingsprogram under en träning och sedan bedömdes programmen under helgen. SGSF tävlade mot Uppsala, Olsäter, Örnsköldsvik och Östersund. Ca 110 gymnaster mellan 7 - 20 år deltog i individuella program, duo och trupper. Resultat och prisutdelning meddelas i efterhand under gymnasternas träning. Digital tävling gör det möjligt att tävla nationellt och möta fler föreningar så det kommer vi att fortsätta med.

RG - Regionstävling 16 okt 2021 i Stockholm
2021-10-20 21:16

Samling med tävlande SGSF gymnaster i nyrenoverade Forsgrenskahallen på Medborgarplatsen. Denna dag tävlade PVU, miniorer och juniorklassens gymnaster. Det var spända nerver hos de flesta, men det blev en bra tävling för våra gymnaster.

I PVU klassen knep Michelle Mashyr Murga bronset tätt följd av Melina Karström 4:e. Miniorklassen 1 program Sofia Drutsul 2:a, Liliana Nabizada 3:a. Miniorklassen 2 program Vanessa Sydhom 1:a och Leah Chamas 2:a. Juniorklassen 2 program där fick Saga Elfvendahl och Evelina Nilsson delad 3:e plats. Junior klassen 4 program blev som bäst Aleksandra Pochec 6:e plats.

Bra kämpat av alla medverkande gymnaster, vi ledare är stolta över er allihop!

Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16