SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Välkommen till vår hemsida! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
SGSF har startat upp ett officiellt Instagram konto!
2021-05-09 15:57

Följ oss för att få en inblick i vår verksamhet

 

Länk till vårt Instagram

RG – Regionstävling 1 PVU – PreJunior Online 2021-04-24
2021-05-03 09:19

Det var spända nerver inför årets första regionstävling för våra yngre gymnaster.

Tidigt på lördag morgon samlades alla tävlande gymnaster i Södertäljehallen, det blev lite fix med hår och smink innan förträningen började.

Först ut på mattan var de som tävlade i PVU klassen (På Väg Upp) och de gjorde fina program allihop och det blev pallplats för Emily-Anna och Sandra.

I ungdomsklassen hade vi många startande i SGSF och bäst placerades sig Ida Kalbori på 3:e plats. Vi hade två gymnaster i Pre-Juniorklassen och Julia Sheltagh knep silvermedaljen och Natalie Dawood bronsmedaljen.

Vi ledare är mycket stolta över våra gymnaster och ser hur de kämpar och försöker göra sitt bästa.

Truppläger sommaren 2021
2021-04-29 10:54

Nu öppnar vi upp anmälan för sommarens Truppläger som arrangeras under vecka 26 och 27 i Södertäljehallen. På samtliga läger får gymnasterna möjlighet att träna truppgymnastik i Södertäljes specialbyggda gymnastik och friidrottshall, utmanas med nya övningar och lekar, samt träffa nya kompisar. Lägret riktar sig framförallt till truppgymnaster i SGSF, men även du som inte tränat truppgymnastik är välkommen på dessa läger. Under lägret delas barnen in i träningsgrupper baserat på erfarenhet och ålder för att alla ska får möjlighet till ett roligt träningsläger.

I läger avgiften till samtliga läger ingår: Träning i Södertäljehallen med utbildade och erfarna ledare, träningslinne, lunch och mellanmål

 

Lägret 1

Datum: 28 juni -2 juli (vecka 26)

Tid: KL. 09-00-14.00

Plats: Södertäljehallen

För vem: Flickor och pojkar från 9 år (födda 2012 & äldre)

Kostnad: 1 300 KR

 

Läger 2

Datum: 5 - 6 juli (vecka 27)

Tid: KL. 09-00-14.00

Plats: Södertäljehallen

För vem: Flickor och pojkar från 7-12 (födda 2009-2014)

Kostnad: 650 KR (Kombinera läger 2 och 3 för 1 100 kr)

 

Läger 3

Datum: 7 - 8 juli (vecka 27)

Tid: KL. 09-00-14.00

Plats: Södertäljehallen

För vem: Flickor och pojkar från 7-12 (födda 2009-2014)

Kostnad: 650 KR (Kombinera läger 2 och 3 för 1 100 kr)


I och med det rådande läget kring Covid19 kommer vi att planera för lägret och öppna anmälan, men vara redo för att eventuellt avbryta om det krävs. Vi vet ännu inte hur samhället ser ut och vad för regler och riktlinjer som gäller i juni & juli, därför planerar vi för detta läger och hoppas att det ska vara möjligt att genomföra. Föreningen kommer självklart inte att fakturera för ett läger som inte blir av.
 
Antalet platser på lägret är begränsat, det är först till kvarn som gäller.
 
Vi ses i sommar!

ANMÄL DIG HÄR!

Anmälan öppen till Vackstanäslägret 2021
2021-04-29 10:36

Nu är det dags att anmäla sig till till SGSF:s årliga truppläger som arrangeras ute på Vackstanäsgymnasiet.
 
Lägret kommer att ske den 9-12 augusti, och riktar sig till föreningens medlemmar födda 2014-2006. Lägret är ett övernattningsläger fyllt av roliga aktiviteter, bad och träning. Förutom att gymnasterna får träna med några av föreningens mest erfarna ledare får de även möjligheten att träffa nya gympakompisar. Lägret arrangeras på Vackstanäsgymnasiet som är beläget på en fantastisk plats med närhet till djur, natur och badstrand. Under dessa fyra dagarna får gymnasterna inte bara träna på truppgymnastikens tre grenar matta, hopp och fristående, utan utmanas i olika sammarbetstävlingar, badar, har möjlighet att delta i talangjakten småstjärnorna  och även klappa en gris eller två om man har lust.
 
I och med det rådande läget kring Covid19 kommer vi att planera för lägret och öppna anmälan, men vara redo för att eventuellt avbryta om det krävs. Vi vet ännu inte hur samhället ser ut och vad för regler och riktlinjer som gäller i augusti, därför planerar vi för detta läger och hoppas att det ska vara möjligt att genomföra. Vi kommer inte att skicka ut fakturor i nuläget, utan tar det närmare. Föreningen kommer självklart inte att fakturera för ett läger som inte blir av.
 
Lägret kostar 2 200 kr och då ingår:
·         Träning i 4 dagar
·         Frukost, lunch, middag , samt 3 mellanmål varje dag
·         Boende
·         Kvällsaktiviteter
·         Träningslinne
·         Försäkring
 
I anmälan anmäler ni om ni föräldrar har möjlighet att hjälpa på något sätt under lägret. Exempelvis hjälpa till att flytta ut redskapen, eller vara ett par extra ögon en eftermiddag. För att göra det möjligt att få ut samtliga redskap från våra hallar i Södertälje behöver vi ett gäng starka föräldrar som kan hjälpa till med detta. Även under lägret önskar vi få hjälp av ett fåtal föräldrar som kan hjälpa till med förberedelser av mellanmål, för att ledarna ska kunna fokusera på att gymnasternas vistelse blir så bra som möjligt. Vi tackar redan på förhand till er fantastiska föräldrar som hjälper till.
 
Antalet platser på lägret är begränsat, det är först till kvarn som gäller.
 
Vi ses i sommar!

ANMÄL DIG HÄR!
 
Vill ni redan nu se hur det kan se ut dessa fantastiska läger kan ni se på lägerfilmen från 2018! 

Se filmen från Vacskatanäslägret 2018 här! 

 

Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16