Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag 862 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
Årsmötet är torsdagen den 21 mars!
2019-01-18 09:14
Mer info kommer senare..
Nobel Efterfest
2019-01-17 08:14

Den 10 december var dom tre Södertälje gymnasterna Tindra Laukkanen, Agnes Hagberg och Anna Eklund på plats tillsammans med mig Sofie Enderin, medföljande tränare, för att uppträda på Nobel-efterfest för Nobelpristagarna och övriga inbjudna gäster. Kvällen började tidigt med först sminkning och sedan repetition kl 21 i stora hallen som föreställde en Cirkus med bland annat en cirkusscen och en konstgjord elefant. Gymnasterna skulle föreställa akrobater då temat på efterfesten var Cirkus. Under kvällen gick gymnasterna upp en och en i tre omgångar, första gången var kl 23:20, sedan kl 01:00 och sista gången var kl 03:00. Det var många av gästerna som kom fram och hyllade deras fantastiska prestationer och sa att dom aldrig sett något liknande! Jag instämmer helt och var mycket stolt, vilken show dom bjöd på under småtimmarna! 

/Sofie Enderin 

 

God Jul & Gott nytt år önskar vi på SGSF!
2018-12-21 10:14
Kansliet har julledig och öppnar igen den 3 januari!
RG - SVEALANDSMÄSTERSKAPEN 1 DEC
2018-12-17 09:00

SGSF var i år arrangör för Svealandsmästerskapen. Det är en kvaltävling från årets Regionstävlingar. Tre gymnaster/klass kvalificerar sig och man  räknar på gymnasternas två bästa placeringar från tävlingarna under året.

 

Ungdomsklass Sienna Chauca, Niina Löf och Nathalie Enderin hade kavlat till Svealandsmästerskapen. Nathalie framförde rena program med enstaka tapp i käglor och tog bronset. Sienna 5:e på och Niina 7:e.

 

Prejuniorklassen hade Leia Plahn och Alice Hellgren kvalat in. Leia framförde rena program med fåtal tapp i käglor och ett väldigt fint bollprogram och tog silvret.

Alice genomförde ett väldigt fint kägelprogram men hade lite otur i bollprogrammet och slutade på en 5:e placering. 

 

Juniorklassen tävlade Anna Eklund som tog guld i Svealandsmästerskapen och detta var även hennes sista tävling som junior, stort Grattis! Tindra Laukkanen tog brons och Agnes Hagberg 6:e.

 

Minicupen för miniorer medverkar i DTQ och trupp och i DTQ tog Alicja Pochec och Amelia Nilsson guldet. I miniortrupp ställde två SGSF miniortrupper upp och tog guld och Silver.

 

Ungdomstrupp tävlade för SGSF och där tog våra ungdomstrupper guld i fristående och tunnband,

 

Bra kämpat tjejer!

Nyheter från våra grupper
Rytmisk Gymnastik, 17/12 09:02 
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11 
Truppgymnastik, 15/10 13:35 
Rytmisk Gymnastik, 15/10 09:51