Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 800 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
25/1 öppnar kommunen upp idrottshallarna igen!
2021-01-23 14:48
Vi är glada att inomhushallarna nu öppnar upp för träning, även om det i dagsläget enbart är för de som är födda 05 eller tidigare. Vi behöver se över hur vi ska hantera maxantalet som är satt på respektive gymnastikhall. Vi återkommer under måndagen med mer information. 

SGSF Styrelse
Status ang VT 2021
2021-01-14 07:51

God fortsättning önskar vi alla gymnaster och föräldrar!

 

En del av er undrar vad som gäller angående vår verksamhet under vårterminen. Vi har även fått frågor om hur vi ställer oss till den nya pandemilagen etc.

 

Som tidigare meddelats stängde Södertälje kommun alla idrottshallar strax innan jul. Stängningen gäller till 24:e januari. Vi har idag ingen annan information från kommunen, men vi kommer att vara i dialog med dem för att se till att vi får tydliggörande information så snart det finns några beslut tagna.

 

Givet att hallarna öppnas 24 januari så ser vi idag inget som hindrar oss från att starta upp träningarna då. T ex så ska den så kallade 10m2-regeln inte vara något problem generellt sett, med reservation för något enstaka undantag som vi i så fall bör kunna hantera.

 

Vår allmänna hållning är att vi ser träning som en viktig aktivitet för att främja såväl fysisk som psykisk hälsa på både kort och lång sikt. Vi strävar därför efter att kunna hålla igång vår verksamhet så mycket det bara går. Samtidigt både vill och måste vi följa de rekommendationer och lagar som kan medföra olika restriktioner. Det är inte alltid helt svart eller vitt, men just nu handlar frågan mest om kommunens policy vad gäller tillgång till hallarna. Något vi kommer att informera om så snart beslut är tagna.

 

Summering: Träningarna planeras att starta vecka 4 - om det inte kommer information som säger något annat.

 

SGSF Styrelse

RG - Regionstävling Online 28 nov Minior – Ungdom
2021-01-12 08:17

Eftersom alla tyckte att det gick så bra med Online tävlingen för de äldre gymnasterna så ville vår region genomföra tävling även för de yngre gymnasterna.

Den här gången gick det mycket bättre med online sändningen då det fanns wifi i Södertäljehallen. Gymnaster från grupp Vit, Röd och Turkos representerade SGSF.

 

Resultat

Miniorklassen

1:a Lovissa Batota

 

Ungdomsklassen

2:a Julia Sheltagh

Kommunen stänger alla idrottshallar tom 24 jan!
2020-12-22 09:57

I och med de skarpare restriktionerna och att kommunens bokningsbara idrottsanläggningar har stängts till och med 24 januari, planerar vi för att vårterminen börjar vecka 4. Det är 1-2 veckor senare än vanligt, vilket gör att vi även senarelägger terminsavslutningen något.

 

Exakt vad som händer efter 24 januari vet vi inte i dagsläget, vi fortsätter att följa utvecklingen och de restriktioner som råder för tillfället viket gör att förändringar kan ske med kort varsel. Men vi arbetar just nu utifrån att terminen startar vecka 4.


God Jul & Gott nytt år!


SGSF Styrelse


Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16