Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag 862 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
Agnes & Tindra i SVT1 programmet LUUK & Hallberg 7/9
2019-09-10 11:00
 
Stort Grattis till Tindra som blivit uttagen till juniorlandslaget 2019!
2019-08-07 12:51

Juniorlandslaget i RG utökas med en gymnast 


Välkommen till landslaget 2019 och stort grattis säger vi till Tindra Laukkanen. 🤗           

Tindra Laukkanen har blivit uttagen till juniorlandslaget 2019. Tindra har sedan uttagningstillfället klarat kvalgränsen vid två nationella tävlingar genom mångkampsresultat och har visat stabila prestationer. Även svårighetskrav har uppvisats. Tindra har också agerat professionellt och som en förebild för svensk gymnastik. Vi välkomnar Tindra till landslaget och hon är bjuden till lägret på Lingvallen 7-13 augusti.

GULD på Riksserie 3 i Örnsköldsvik 15-16 juni
2019-06-24 08:36

Under lördagen slog alla sitt personligt bästa i antingen ett eller två program. Först ut var Tindra i klassen Junior Fig. Hon genomförde ett stabilt repprogram samt kägelprogram och avslutade med sitt nya bandprogram där hon fick personligt bästa vilket ledde till att hon kom på första placering. Agnes hade otur i rep och missar i band men genomförde ett fint och stabilt program i favoritredskapet käglor där hon tog personligt rekord. Agnes slutade på 8:e plats i klassen Junior Fig. I klassen Junior Bas hade vi 7 tävlande från Södertälje. Bäst kom Leia på en tredje placering efter ett fint kägelprogram. I både band och käglor slog Leia sitt personligt bästa. Alice har aldrig haft en så bra tävling där hon med hela 4 poäng slog sitt gamla personligt bästa i käglor och utförde även ett väldigt fint band utan tapp och slutade på 7:e plats. Victoria körde stabila program och slog sitt personliga rekord i käglor och kom på en 9:e plats efter ett fint band. Linnéa körde stabila program och lyckades också slå sitt personligt bästa i båda programmen och slutade på en 13:e plats. Anna-Maria hade lite oturliga missar i käglor och band men slog sitt personliga bästa i båda programmen och slutade på 16:e plats. Sofia genomförde ett rent kägelprogram utan några missar och aldrig haft en så bra tävling och slog sitt personliga bästa i käglor och band och slutade på 18:e plats. Olivia hade lite tapp i käglor men genomförde ett fint och stabilt band och slog sitt personligt bästa i båda programmen. Duon kämpade på bra men med otur i båda omgångarna slutade dom på 6:e placering.

 

Under söndagen tävlade Anna i Senior bas. Hon framförde ett rent kägelprogram men tyvärr var bandprogrammet inte på hennes sida just den dagen. Anna slutade på en fjärde placering. 

 

Grattis till alla gymnaster! Ni har varit så duktiga. 

 

Sista tävlingen för denna termin är SM i Malmö 25-27 juni. Kom och stötta Södertäljes gymnaster! 

Nyheter från våra grupper
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16 
Rytmisk Gymnastik, 28/03 08:53 
Rytmisk Gymnastik, 17/12 09:02 
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11