Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida! 

Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag 862 medlemmar!

Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
SVENSKA CUPEN 2018 i Lindesberg 24-25 november
2018-12-04 08:18

Så har en intensiv helg i Lindesberg kommit till sitt slut. Vi hade tre ungdomar och tre juniorer som tävlade i Ungdomscupen och Svenska cupen. 

 

Alice, Leia och Malva tävlade i Ungdomscupen tillsammans med övriga landets 2006:or. Bland 17 gymnaster lyckades Leia bäst och tog sig till final efter två redskap och slutade sedan efter fyra redskap på en fin sjunde plats! Både Alice och Malva gjorde en bra tävling där vi ser fina framsteg men det räckte inte till final denna gång. 

 

Från juniorerna hade Anna och Agnes kvalat in bland landets 15 bästa juniorer och Tindra blev uttagen som ”wild card” efter sin vinst i Riksserien Bas. Och vilken tävling tjejerna gjorde! Agnes klarade alla kast och ADs, Anna körde fyra jämna program och slutade sjua. Tindra visade att hon hörde hemma på tävlingen genom att ta silvret i mångkampen! 

 

Anna gick till final i tunnband och boll och fick ett fint brons i tunnbandsfinalen. Tindra gick till final i tunnband, boll och käglor där hon knep bronset i käglor. 

 

En härlig helg med en del äventyr som bland annat bestod i att Alice vann en stor korg med saker på julmarknaden, Agnes blev utan säng på hotellet, Malin och Sofie sov i bastun och vi fick vänta två timmar på middag. Det är som det ska vara på en tävling alltså, lite kaos! 

 

Vi är väldigt stolta över alla gymnaster!

 

Hälsning Sofie Enderin medföljande tränare och Malin Hed medföljande domare 

RG - Riksserie 4 i Kristianstad 9-11 november
2018-12-03 08:10

Från Södertälje tävlade 7 juniorer. Anna Eklund kämpade med sina tre program och slutade på en sjunde plats i Junior FIG. Tindra Laukkanen kom tvåa detta riks men kammade hem guld pokalen för hela riksserien sammanräknat i Junior bas. Agnes Hagberg slutade på en fin fjärde plats i junior bas. Linnea Eriksson tävlade sitt andra riksserie och tävlade stabilt i sina två program. Olivia Lindgren och Sofia Mats  tävlade sitt första riks i junior bas och genomförde en stabil tävling.

 

VÄLKOMNA TILL ÅRETS JULUPPVISNING
2018-11-27 15:01
Sponsor till SGSF

När: 8 dec

        13.00 - 15.00

        Insläpp från 12.00

 

Var: Västergårds Arena

        Västergatan 2

        151 45 Södertälje

 

Temat för årets juluppvisning är ”80-talet”

 

Entré: Vuxna 50kr

          Barn 30kr (under 18 år)

           

Vi kommer även att sälja fika mm.

 

Observera att vi bara har möjlighet att ta hantera Swish- och kortbetalningar. 


Lägg gärna in följande nummer i telefonens adressbok för att göra Swish-betalningarna smidigare:

SGSF Entré, 123 100 11 55

SGSF Kiosk, 123 668 33 20


Parkering sker på Wendela Hebbe Gymnasiets stora parkering! Det kommer inte att finns möjlighet att åka bil ner till Arenan. Endast dem med handikapptillstånd får köra ner.


Se karta.. 


Mer information om uppvisningen får ni av ledarna i respektive grupp.

 

Varmt Välkomna!

SGSF – Södertälje Gymnastik & Sportförening


VGF-cup i Haninge
2018-11-15 08:12

I helgen hade SGSF tre lag som deltog på VGF-cupen i Haninge. På lördagen tävlade FT blåbär. Tävlingen gick bra och gymnasterna var riktigt duktiga, endast en tiondel från en tredjeplats i hopp. Trots att det denna gång inte blev någon medalj är både ledarna och gymnasterna nöjd med sin insats.

På söndag förmiddagen var det Basic 2s tur. Tjejerna gjorde en fantastisk insats i Haninge då dom deltog i sin första tävling. Ett peppat och lite nervöst gäng samlades tidigt på söndagsmorgonen, och skötte sig strålande med bra kullerbyttor och fina hjulningar.
Utöver det var lagets ljushopp på plint så bra att dom resulterade i medalj.
Ledarna och gymnasterna är alla stolta och glada och ser fram emot fler härliga äventyr med detta fina gäng.

Senare på söndagseftermidagen var det UT2s tur att tävla. Gymnasterna bjöd på fina varv på matta, och ett bra fristående. Framförallt bjöd läget på riktigt fina, höga och kontrollerade hoppvarv som resulterade i en guldmedalj.

Samtliga lag är nöjda med helgen och ser fram emot kommande tävlingar.

Juluppvisningen är lördagen den 8 december kl 13:00-15:00 i Västergårds Arena!
2018-11-06 14:23
Sponsor till SGSF
Mer info kommer senare...
Nyheter från våra grupper
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11 
Truppgymnastik, 15/10 13:35 
Rytmisk Gymnastik, 15/10 09:51 
Pojktruppen , 10/10 15:56