SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
RG - Regionstävling 16 okt 2021 i Stockholm
2021-10-20 21:16

Samling med tävlande SGSF gymnaster i nyrenoverade Forsgrenskahallen på Medborgarplatsen. Denna dag tävlade PVU, miniorer och juniorklassens gymnaster. Det var spända nerver hos de flesta, men det blev en bra tävling för våra gymnaster.

I PVU klassen knep Michelle Mashyr Murga bronset tätt följd av Melina Karström 4:e. Miniorklassen 1 program Sofia Drutsul 2:a, Liliana Nabizada 3:a. Miniorklassen 2 program Vanessa Sydhom 1:a och Leah Chamas 2:a. Juniorklassen 2 program där fick Saga Elfvendahl och Evelina Nilsson delad 3:e plats. Junior klassen 4 program blev som bäst Aleksandra Pochec 6:e plats.

Bra kämpat av alla medverkande gymnaster, vi ledare är stolta över er allihop!

RG - SM individuellt och JSM Duo 2-3 okt 2021 i Uppsala
2021-10-19 16:08
På SM i Uppsala tävlade två seniorer från SGSF - Anna Eklund och Sofia Mats. SGSF:s Agnes Hagberg som nu börjat på Idrottsgymnasiet i Uppsala medverkade även hon i SM, men tävlade i SM för Uppsalaflickorna. Alla tre gymnasterna visade fina prestationer under lördagen, Anna och Agnes gick vidare till grenfinalerna på söndagen. Agnes tog bronsmedaljen efter lördagens kval omgång.
Som bäst tog Anna bronset i käglor. Agnes stod på prispallen i grenfinalen tunnband 3:a, Boll 3:a, käglor 1:a, band 3:a  mycket fina prestationer.
 
Vi hade ett duo junior par med Aleksandra Pochec och Nathalie Enderin. De kvalade in till finalen på söndagen och placerade sig på femteplats i finalen. Bra jobbat, då de tävlade med detta programmet första gången.
 
Stort Grattis till fina placeringar i SM och JSM!
RG – Regionstävling 26 september i Lindesberg
2021-10-11 16:16

Första fysiska tävlingen på väldigt länge. Kändes både roligt och spännande för våra gymnaster i ungdoms- och seniorklassen.

Tävling gick i Lindesbergs Arena och tävlingen delades upp så att gymnaster från olika föreningar inte stötte ihop med varandra.

Vid dagens slut fick vi resultatet. I ungdomsklassen vann SGSF:s Lamulie Drexelguldet och som bäst i PreJuniorklassen kom Natalie Dawood 4:e plats. I seniorklassen kom som bäst Anna Eklund 5:e. SGSF Junior duo knep silvret.

Alla gymnaster kämpade och gjorde sitt bästa under tävlingsdagen. Vi tränare är stolta över er allihop

/Maria, Linnea, Tindra, Annelie, Elena, Alice, Kaja och Julia

RG – Regionstävling 2 PVU-PreJunior 5 juni Online 5 juni 2021
2021-10-05 16:18

Denna tävling var SGSF arrangör för och det var ett gediget förarbete  med administration samt att förbereda gymnaster. När dagen väl kom så flöt det mesta på bra från stad till stad i vår region.

 

I PVU klassen tog SGSF Leah Chamas silver och Emily-Anna brons. I miniorklassen vann Melina Karström tätt följd av Sofia Drustul, Daminika Kviatkouskaya och Liliana Nabizada. I ungdomsklassen kom Ida Kalbori som bäst med bronsplacering, tätt följd av Lamulie Drexel 4:e. I prejuniorklassen kom Julia Sheltagh på silverplatsen.

 

Så roligt att det gick bra att utföra ytterligare en onlinetävling i pandemitider, det var uppskattat av både gymnaster och ledare.

Multisportis på höstlovet vecka 44!
2021-09-21 15:27

Vi älskar rörelse!

 

Våran uppdrag är att introducera, aktivera och utveckla barn och ungdomar i Södertälje. Detta gör vi bäst när vi erbjuder ett roligt, tryggt och allsidigt innehåll i våra verksamheter.

 

Under Höstlovet två första dagar (vecka 44) samverkar SGSF, SBBK, SIF och SVBK för att arrangera Multisportis för barn födda 2013-2009. Multisportis är ett läger som möjliggör för barn i Södertälje att under två dagar testa på fyra olika idrotter under samma tak och under ledning av positiva, utbildade och erfarna idrottsledare.

 

Genom att vi samverkar över föreningsgränserna skapar vi en verksamhet som gynnar barnens rörelseförståelse och de får möjlighet att träffa nya kompisar samt bli coachade av tränare från olika idrotter med olika bakgrund.

 

Vad? Höstlovsläger för flickor och pojkar födda 2013-2009

När? 1-2 november 2021

Tid? 08:45-14.00

Var? Täljehallen & Södertäljehallen

Kostnad? 700 kr (i priset ingår lunch, mellanmål och T-shirt)

 

Anmäl er här!

Anmälan stänger 17 oktober

Nyheter från våra grupper
Parkour Flow, 10/06 14:33 
Trupp FT Fortsättning, 03/01 12:53 
, 03/01 12:51 
Ungdomstruppen 3, 03/01 10:28 
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16