SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
RG – Svealandscupen 13 nov 2021
2021-12-13 11:45

SGSF var arrangör för Svealandscupen, som det var den första fysiska tävlingen sedan Södertäljehallens invigning jan-2020

 

Det var mycket förberedelser och föräldrarna till våra gymnaster jobbade hårt inför, under och efter tävlingen. Det blev en lyckad dag och SGSF lyckade knipa flera medaljer. Vi är stolta över alla gymnaster, som deltog och har kämpat inför tävlingen.

Prisutdelare för dagen var Sonja Wiberg som är hedersmedlem i vår förening och fd tränare inom rytmisk gymnastik

Svealandscupen är en kvaltävling från årets regionstävlingar för individuella gymnaster. Trupp och duo/trio anmäls fritt och vi hade även en Minicup inbakad i Svealanscupen i år.

 

Placeringar för SGSF i Minicupen

Miniortrio – Guld

Miniortrupp Rosa – Guld

 

Placeringar duo/trio och trupper

Ungdomstrupp Röd – Guld

Ungdomstrupp Blå – Silver

Ungdomsduo Amelia och Alicja - Silver

Junior Duo Aleksandra och Nathalie - Silver

 

Individuellt ungdomsklassen

Ida Kalbori – Guld

Lamulie Drexel – Brons

 

Bäst placering i Pre-Juniorklassen blev Natalie Dawood 4:e

Bäst placering i juniorklassen Aleksandra Pochec 5:e

Bäst placering i seniorklassen Sofia Mats 6:e

 

Tack till alla som gjorde Svealandscupen möjlig för våra gymnaster

RG ledarna

Kristianstad 19-21/11
2021-12-01 12:41

Vi har nu fått uppleva en Rikstävling på plats det var väldigt länge sedan. Så äntligen fick vi åka iväg med tåget och bo på hotell 🤗 Det var väldigt uppskattat av Junior/Senior gruppen i RG Svart.

 

Det var både väldigt roligt och lite nervöst men alla gymnaster var på topp.

 

Vi hann med 2 tävlingsdagar, kvällsaktiviteter både roliga och lite uppgifter som förhoppningsvis stärkte deras självförtroende 🤗

 

Det slutade med att alla gymnaster gjorde strålande insatser om än lite tapp och småmissar här och där.

Men vi kom hem med 4 🥉🥉🥉🥉 Bronsmedaljer från alla klasser som vi ställde upp i….😍

Vi tränare är så stolta över alla gymnaster

Juluppvisningen 2021 är inställd
2021-11-26 17:25

Den 12 december planerade vi för att Juluppvisningen skulle genomföras, tyvärr har vi dock beslutat att även i år ställa in årets juluppvisning.

 

Anledningen till att varför juluppvisningen ställs in beror på de nya restriktionerna som börjar gälla den 1 december.

 

Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett förslag på smittskyddsåtgärder från den 1 december. Åtgärderna innefattar bestämmelser om hur allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare kan genomföras med eller utan vaccinationsbevis. Avsikten är att begränsa de effekter som stora sammankomster kan ha på smittspridningen och därmed på hälso- och sjukvården.

På offentliga tillställningar och allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare införs krav på vaccinationsbevis, eller om krav på vaccinationsbevis inte ställs ska lokalen anpassas så att det är gott om plast mellan sällskapen. I vårt fall skulle det innebära att vi behöver ha krav på vaccinationspass.

Tyvärr är Europa inne i en ny coronavåg och vi vill inte bidra till en smittspridning.

Juluppvisning - save the date!
2021-11-22 20:29

Söndagen den 12 december hälsar vi er välkomna till årets Juluppvisning i Täljehallen för hela föreningen. Mer information kommer.

JSM i Lindesberg 29-30/10
2021-11-09 16:52

Helgen startade med förträning på fredagskvällen för Malva, Alexandra och Nathalie.
Lördagen började  Malva och Nathalie i första gruppen och Alexandra tävlade i den sista tredje gruppen.
Det var både otroligt roligt och väldigt spännande att äntligen få tävla på plats och med alla föreningar från hela Sverige igen.

Bäst lyckades Malva som slutade på plats 16 som var platsen precis utanför mångkampsfinalen där de 15 bäst placerade i kvalomgången tävlar.
Alla tre tjejer kämpade fantastiskt bra 😍med sina program. Nu åker vi hem och jobbar vidare till nästa tävling, är såå stolt över Er alla 😘😘

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16 
Rytmisk Gymnastik, 28/03 08:53 
Rytmisk Gymnastik, 17/12 09:02 
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11