SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vackstanäslägret 2023

Nu är det dags att anmäla sig till till SGSF:s årliga truppläger som arrangeras ute på Vackstanäsgymnasiet.
 
Lägret kommer att ske den 7-10 augusti, och riktar sig till föreningens medlemmar födda 2015-2007. Lägret är ett övernattningsläger fyllt av roliga aktiviteter, bad och träning. Förutom att gymnasterna får träna med några av föreningens mest erfarna ledare får de även möjligheten att träffa nya gympakompisar. Lägret arrangeras på Vackstanäsgymnasiet som är beläget på en fantastisk plats med närhet till djur, natur och badstrand. Under dessa fyra dagarna får gymnasterna inte bara träna på truppgymnastikens tre grenar matta, hopp och fristående, utan utmanas i olika sammarbetstävlingar, badar, har möjlighet att delta i talangjakten småstjärnorna  och även klappa en gris eller två om man har lust.
 
Lägret kostar 2 200 kr och då ingår:
·         Träning i 4 dagar
·         Frukost, lunch, middag , samt 3 mellanmål varje dag
·         Boende
·         Kvällsaktiviteter
·         Träningslinne
·         Försäkring
 
I anmälan anmäler ni om ni föräldrar har möjlighet att hjälpa på något sätt under lägret. Exempelvis hjälpa till att flytta ut redskapen, eller vara ett par extra ögon en eftermiddag. För att göra det möjligt att få ut samtliga redskap från våra hallar i Södertälje behöver vi ett gäng starka föräldrar som kan hjälpa till med detta. Även under lägret önskar vi få hjälp av ett fåtal föräldrar som kan hjälpa till med förberedelser av mellanmål, för att ledarna ska kunna fokusera på att gymnasternas vistelse blir så bra som möjligt. Vi tackar redan på förhand till er fantastiska föräldrar som hjälper till.
 
Antalet platser på lägret är begränsat, det är först till kvarn som gäller.
 
Vi ses i sommar!

Anmäl dig HÄR
Sista anmälningsdag 13 juli 

 


Vill ni redan nu se hur det kan se ut dessa läger kan ni se på lägerfilmen från 2018! 

Se filmen från Vacskatanäslägret 2018 här!