SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn och ungdomar. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform.
Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
2023-05-25 13:27

Välkomna på gratis sommarläger med oss i SGSF vecka 31!

 

Vill du lära dig en volt, hjulning eller flickis är detta lägret för dig!
På Sommargympa med SGSF får du möjlighet att testa på truppgymnastik under tre halvdagar i den specialbyggda hallen Södertäljehallen. Under de tre dagarna får du testa på truppgymnastikens tre grenar: matta, hopp och fristående tillsammans med nya kompisar under ledning av duktiga och engagerade ledare från SGSF.
Alla barn födda 2016-2010 är välkomna att anmäla sig oavsett om du är nybörjare eller redan tränar gymnastik, här får alla träna på sin egen nivå. Därför delas för och eftermiddagspasset upp efter ålder. Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

 

Datum: måndag 31 juli - torsdag 3 augusti

Tid: kl. 09.00-11.30 - för de födda 2016-2013
       kl. 12.30-15.00 - för de födda 2012-2010

Plats: Södertäljehallen

Avgift: Detta läger är kostnadsfritt

 

Anmäl dig här!

2023-05-22 11:16

Missa inte sommarens mest mångsidiga idrotts läger!

Anmälan är nu öppen för Multisportis 2023, säkra din plats innan platserna tar slut. I sommar har vi ökat med en timme för att kunna fylla dagarna med ännu mer idrott. Måndag till torsdag vecka 25 får du möjlighet att träna basket, volleyboll, karate, friidrott, truppgymnastik och badminton på ett och samma läger tillsammans med nya och gamla kompisar under ledning av engagerade och positiva ledare från de sex arrangörsföreningarna som under denna vecka går samman och gör detta läger möjligt.

 

Alla barn födda 2015-2010 är välkomna att anmäla sig. Vi delar upp deltagarna i grupper baserat på ålder för att ge möjlighet till nya vänskaper och träning efter ålder. Lägret kostar 1 300 kr och då ingår förutom träningen en läger t-shirt, samt lunch och frukt för att orka träna hela dagen.

 

Anmäl dig här

 

Hoppas vi ses!

Sommaren fylld med lägerglädje!
2023-04-18 10:22

Är du lika taggad på sommarens läger som vi?

 

I sommar kommer SGSF arrangera flera läger utspritt under sommaren. In och läs mer om våra uppskattade läger, och var en del av sommarens gympaglädje!

 

Truppläger i Södertäljehallen

Under vecka 26 och 27 arrangeras truppläger i Södertäljehallen för gymnaster födda 2015-2006. Två separata veckor fyllda med truppens tre grenar och andra roliga aktiviteter med nya kompisar och duktiga ledare.

Klicka här för att läsa mer om lägret och hitta anmälan.

 

RG läger i Södertäljehallen

Under de första tre dagarna på vecka 31 genomför vi RG läger för föreningens alla RG gymnaster som vill och kan. Ett läger fyllt av nya övningar, utmaning i kreativitet och nya danser tillsammans med nya gympa kompisar och duktiga ledare.

Klicka här för att läsa mer om lägret och hitta anmälan.

 

Vackstanäslägret (truppgymnastik)

Det årliga Vackstanäslägret som varje år genomförs vecka 32 på Vackstanäsgymnasiet. Ett återkommande och uppskattat övernattningsläger fyllt av truppgymnastik, bad, lekar och glädje. 

Klicka här för att läsa mer om lägret och hitta anmälan.

Årets ledare 2022
2023-04-17 10:40

Under årsmötet i mars utsågs Josefine Eriksson till Årets ledare 2022 i SGSF. Nedan finner du henne nominering. Stort grattis Josefine.

 

“Hon har alltid ett leende på läpparna och ser alla. Med hennes positivitet och pepp får hon gymnasterna att nå sina mål. Hon är alltid så snäll och glad och vill allas bästa. Med hennes trygga närvaro och energi blir träningarna alltid bra.”

 

“Hon finns alltid där för alla gymnaster. Så fort man kommer nedstämd till en träning så ändrar hon det direkt så att man  blir hur glad som helst. Har man en liten spärr på ett varv  lyckas hon alltid få en att göra framsteg eller få helt bort  spärren. Hon är verkligen världens bästa ledare.”RG: Riksserien 1 i Södertälje 1-2 april
2023-03-31 21:11

I helgen arrangerar SGSF Riksserie 1 i Rytmisk gymnastik i Södertäljehallen. Kom gärna förbi och titta och heja på SGSFs gymnaster i RG svart som kommer tävla på lördagen. Under söndagen kommer flera av Sveriges landslagsgymnaster delta och bjuda på många fina program. I pauserna kommer även våra yngre RG gymnaster att bjuda på show.

 

Entre: (betala med swish)

Barn 0-7 år gratis

Barn 8-17 år: 50 kr

Vuxen: 80 kr

 

Ingången sker via Södertälje IP, ej via Täljehallen.

 

Har ni inte möjlighet att vara på plats? Vi sänder tävlingen live så ni kan följa tävlingen ändå. Ni hittar live streamingen HÄR!

 

 

 

 

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16 
Rytmisk Gymnastik, 28/03 08:53 
Rytmisk Gymnastik, 17/12 09:02 
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11