Vi ber om ursäkt för röran, vi håller på att uppdatera hemsidan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Gymnastik och Sportförening
Gymnastik

Södertälje Gymnastik- och Sportförening

Välkommen till SGSF! 

 
Södertälje Gymnastik- och Sportförening (SGSF) vill erbjuda alla i Södertälje gymnastik som passar dem. Det innebär att vi vill ha grupper för barn, ungdomar men även äldre. Grupperna ska passa både pojkar och flickor, alltifrån nybörjare till erfarna gymnaster. Våra grupper ska ha en stor tillgänglighet när det gäller lokaler, tider och dagar samt erbjuda alla oavsett etnisk, kulturell och social bakgrund en möjlighet att utöva gymnastik. Alla ska, oavsett kunskapsnivå, erbjudas verksamhet som stimulerar till utveckling och skapar ett fortsatt intresse för fysisk aktivitet och gymnastik som tävlings- och motionsform. Vi är idag ca 900 medlemmar!
 
Vill du bli medlem i Södertälje Gymnastik- och Sportförening? Klicka då här!
2024-06-10 10:56
Årets ledare 2023
2024-03-22 15:20

Under årsmötet i mars utsågs Agust Karlsson Bratt till Årets ledare 2023 i SGSF. Nedan finner du nomineringen. Stort grattis Agust!

 

"Han har ett engagemang och ett ledarskap som inspirerar de unga. Han bjuder in, och ser till att barnen och ungdomarna känner sig delaktiga och sedda. 

 

Han får deltagarna att våga utmana sig själva där de är i sin utveckling, och han är alltid peppande och ser alla individer. Parkouren är en viktigt del av SGSF och denna ledare är en viktig del av SGSFs Parkourverksamhet."Årsmöte i Södertälje Gymnastik & Sportförening
2024-02-26 08:18

Torsdagen den 21 mars mellan kl. 18:00-20:00 har Södertälje Gymnastik & Sportförening årsmöte i Södertälje Stadshus, sal Dirigenten. Årsmötet kommer i år att genomföras som ett hybridårsmötet där du kan delta fysiskt eller digitalt, anmäl ditt deltagande till kansli@sgsf.se med för- och efternamn, mailadress samt meddela om du önskar delta fysiskt eller digitalt senast den 14 mars.

 

Efter årsmötet bjuds det på lättare förtäring för de som deltar fysiskt.

Länk för att ansluta digitalt till årsmöte kommer att skickas ut under samma vecka som årsmötet är. 

 

Motioner från medlemmar ska vara kansliet, kansli@sgsf.se tillhanda senast den 4 mars

 

Här finner ni föredragslistan för Årsmötet.

 

Välkomna!

 

Med vänliga hälsningar
SGSF Styrelse

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 18/11 09:09 
Rytmisk Gymnastik, 08/04 11:16 
Rytmisk Gymnastik, 28/03 08:53 
Rytmisk Gymnastik, 17/12 09:02 
Rytmisk Gymnastik, 04/12 08:16 
Rytmisk Gymnastik, 03/12 08:11