SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dräkter Truppgymnastik

För er som behöver beställa nya dräkter.

Dräkter beställs via Prima Saltos hemsida, där ni kan hitta SGSFs föreningssortiment. Det finns en rabattkod "1517" som ger er 7 % rabatt. 
OBS! För att få rabatt behöver köpet göras från SGSFs föreningssida på Prima Saltos hemsida (se länk nedan) OCH rabattkoden måste anges i kassan INNAN ni betalar. Denna rabattkod gäller endast för SGSFs medlemmar. 

 

Tävlingsdräkt Trupp Basic (6-9 år)
Tävlingsdräkten för Trupp Basic & Basic Fortsättning är Ramona turkosblå (102RAMtb). Beställ dräkten i god tid så att ni har den hemma innan det är dags för en tävling eller uppvisning. Detta är en lagervara så den kommer hem till er hemadress ca 3-6 veckor efter beställning.

 

Tävlingsdräkt Trupp FT (10+ år)

Tävlingsdräkten för FT & FT Fortsättning är Sparkle (685SPA Royal). Beställ dräkten i god tid så att ni har den hemma innan det är dags för en tävling eller uppvisning. Detta är en lagervara så den kommer hem till er hemadress ca 3-6 veckor efter beställning.

 

Pojktruppen 

Tävlingskläderna för Pojktrupperna är Herrboddy Basic Royal Blå (119Royalblå_001), samt svart bygelbyxa. Dessa är lagervaror så den kommer hem till er hemadress ca 3-6 veckor efter beställning.


Tävlingsdräkt UT & RT

De specialsydda tävlingsdräkterna för tjejer (Dam 95912). Tävlingströja herrar för killar (95910Specialherr-Noir-303-334) samt svarta bygelbyxor. finns att beställa Vid Prima Saltos hemsida. Beställning kan läggas när som helst, men eftersom dess dräkter specialsys gäller följande deadline:

 

Beställningsdatum för UT & RT:s specialsydda dräkter: 

HT: 31/8, 30/9 och 31/10 

VT: 31/1, 28/2, 31/3 och 30/4

 

Storlekar (UT & RT): Se bild nedan.

 

Tvättråd (UT & RT): Se bild nedan.

 

Betalning (UT & RT)

Ni betalar direkt till Prima Salto vid beställningstillfället. Efter ca 5 veckor levereras dräkten till den ansvariga i föreningen som meddelar dig vart du kan hämta den. Anledningen till det är att den specialsys för SGSF och beställs från en underleverantör.

 

Är något oklart är du välkommen att höra av dig till din förening eller ingrid@primasalto.se 

 

Beställ här:

Länk till web shop hos Prima Salto: https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/sodertalje-gsf 

(Om ni istället går in via Prima Saltos startsida väljer ni Södertälje GSF under rubriken Mitt föreningssortiment i vänstra spalten för att komma till de artiklar vi har rabatt på). 

 

SGSF rabattkod

I kassan använder ni rabattkoden 1517 för att få 7% rabatt på er order.

 

Köp och sälj begangnade plagg

Du kan annonsera på Facebook sidan ’SGSF Köp och Sälj’ om du vill sälja, samt hitta begangnade dräkter och overaller att köpa.

Du hittar SGSF köp & sälj sidan HÄR.

 

Storlekar
 
Tvättråd