SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SGSF-Föreningsoverall

SGSF förenings/defilerings-overall

 

Om overallen

Overallen är en fin kvalitetsoverall med en unik SGSF-design av märket Agiva från PrimaSalto. Denna overall har används i flera år och tanken är att fortsätta med denna overall i flera år till så att den andrahand marknad ska fungera.

 

 

För vem är overallen?

Vid tävlingar defilerar lagen i enhetliga overaller eller liknande enhetlig klädsel. Det här medför i allmänhet att gymnaster i SGSF som tävlar måste ha vår föreningsoverall. De lag som behöver köpa overall får denna information av sina ledare, i första hand baserat på gruppens tävlingsplaner.

 

Självklart tycker vi i föreningen att det är väldigt roligt om många gymnaster (föräldrar) vill köpa overallen – även om det inte är obligatoriskt i just den grupp som gymnasten tillhör.

 

 

Rutiner för beställning, betalning och leverans 

Dessa punkter gäller för samtliga overall-beställningar:

·         Förälder beställer själv på SGSFs webshop på PrimaSalto: https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/sodertalje-gsf  

·         Förälder betalar själv vid beställning

·         Leverans sker till kansliet

 

 

SGSF rabattkod

Rabbatten är redan inräknad i overallens pris eftersom dessa plagg är specifika för SFSF:s medlemmar.

 

 

Beställningsfönster

Lagda beställningar sammanställs vid tre tillfällen, så kallade deadlines, per termin.  

HT: 31/8, 30/9 och 31/10

VT: 31/1, 28/2, 31/3 och 30/4

 

 

Leveranstid

Leveranstiden är ca 6 veckor räknat från deadline.

 

 

Panikbeställning

Om du behöver köpa en overall som inte hinna levereras kan du kontakta kansliet för att se om det finns en lageroverall att köpa. Vi har ett fåtal exemplar av nya/oanvända overaller i några av de vanligare storlekarna på lager.

 

Just nu finns följande storlekar inne i junior/dam storlek: 12, 14, 36, 38, 40.

 

 

Låneoveraller

Kontakta kansliet om du behöver låna en overall för en tävling. Föreningen har ett fåtal exemplar i några av de vanligare storlekarna för utlåning. Avgiften är 150 kr för att låna en overall under 1 tävling. Kansliet utfärdar separat faktura vid lån. Overallen ska lämnas tillbaka handtvättad och i fint skick inom en vecka efter tävlingen.

 

 

Storlekar, modeller, priser

Overalljackan kan beställas med eller utan fickor. Fickorna syns inte och därför är det inte tvunget att alla gymnaster i ett lag har likadant. Rekomentationen är att ha ficka för att kunna lägga strumporna/ tåskorna i fickan för att de inte ska tappas bort.

 

Overallen är relativt smal i modellen och även rätt små i storlekarna. De större storlekarna finns även i en unisex/herr-modell som är något ledigare i passformen. Notera att det går att beställa olika storlekar på jacka och byxa.

 

Byxorna har dragsko nedtill så även om gymnasten har en lite för lång byxa så kan man undvika att den släpar i marken med snubbelrisk som följd.

 

Pris för komplett overall är:

1.300 kr med fickor på jackan

1.180 kr utan fickor på jackan

 

På kansliet finns de flesta storlekarna för provning. Boka gärna tid med kanslist för provning vid behov.

 

Storlekar: Se bild nedan.

 

 

Skötselråd

De tvättråd som gäller för dräkterna är också bra att använda för overallen, Se bild nedan.

 

 

Köp och sälj begangnade plagg

Du kan annonsera på Facebook sidan "SGSF Köp och Sälj" om du vill sälja, samt hitta begangnade dräkter och overaller att köpa.

Du hittar SGSF köp & sälj sidan HÄR.

 

 

Storlekar
 
Tvättråd